A műfüves pálya átadó ünnepsége

Szentes Város Önkormányzata meghívja Önt a műfüves labdarúgó pálya átadó ünnepségére, melynek időpontja: 2014. szeptember 14. 10.00 óra helyszíne: Pusztai László Sporttelep. A Magyar Labdarúgó Szövetség labdarúgó pályaépítési programjának keretében - az MLSZ és Szentes Város Önkormányzata együttműködésével - műfüves futballpálya került kialakításra a Pusztai László Sporttelepen.

Bővebben...

EURÓPAI AUTÓMENTES NAP

1997 óta évenként ugyanabban az időpontban - szeptember 22-én - kerül megrendezésre az Európai Autómentes Nap. Szentes is évek óta megtartja az Európai Autómentes napi rendezvényét és ezért 2014. szeptember 22-én hétfőn 6-18 óra között a Kossuth L. utca (József A. u. - Somogyi B. utcák közötti szakaszán) ideiglenes forgalomkorlátozás léptet életbe.

Bővebben...

Folytatódik az éjszakai fürdőzés

Június 20-án pénteken ismét várnak mindenkit az Üdülőközpontba a város legvizesebb bulijára, ahol Windy vs. Tailor pörgeti a nyár legnagyobb slágereit. Ne feledjék, 19 órától újra Plázs, azaz a Szentes TV nyáresti magazinműsora élőben a helyszínről.

Bővebben...

Összeállt a zsűri a Kakasfőzőre

A mostani hétvégén minden napra vidámság vár azokra, akik ellátogatnak a IV. Szárnyas Napok rendezvényeire az újonnan megnyitott Kurca-part Kalandparkba. A pénteken nyitó  kisüzemi sörfőzdékben a legkülönfélébb söröket, többféle gyümölcsös, barna, ír jellegű vörös, fekete, világos és szűretlen sörremekeket is kóstolhatnak a vendégek.

Bővebben...

Nyáron újra Szabadtéri Színház

Hamarosan megnyitja kapuját a Nyári Szabadtéri Színház Szentesen. A programsorozatnak idén is a Kossuth téren álló, impozánsan felújított Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvara ad otthont. A Szentesi Művelődési Központ szervezésében az idén 13 kulturális program lesz látogatható, közöttük könnyű- és népzenei koncertek, musical, vígjáték és nagyszínházi színdarab.

Bővebben...

Partnerek

 
 
 

Elérhetőség

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Cím: 6600, Szentes, Kossuth tér 6.
Telefon: +36-63/510-307
Fax:+36-63/510-341
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.