Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tükörben a világ Szentesen

Tükörben a világ Szentesen
Tükörben a világ Szentesen

A Tükörben – mely szeptember 1. és 21. között szombat-vasárnap kivételével mindennap 8–tól 18 óráig ingyenesen látogatható a szentesi Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban arra tesz kísérletet, hogy művészi igénnyel mutassa be az ember és a természet viszonyát.

A tárlatot hivatalos Szűcs Lajos alpolgármester nyitja meg szeptember 1-én, szerdán 14 órakor. Szentes már többször is házigazdája volt olyan környezetvédelmi szemléletformáló programoknak, amelyek vonzották nemcsak a város, hanem a környező települések lakóit is. Ezek közé tartozott a Hulladékból termék kiállítás és az ÖKO-Pack Játszóház.

A sikeres rendezvény érdekében több szentesi szervezet is összefogott. A Szentesi Művelődési Központ helyet biztosított, a Városellátó Intézmény tárlatvezetéseket vállalt, a helyi médiumok pedig folyamatosan tájékoztatják a lakosságot. A kiállítást még aktuálisabbá teszi majd a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság, hiszen a megnyitón a Szentes környéki természeti értékekről hallhatnak az érdeklődők, a kiállításon pedig védett növényeket és állatokat tekinthetnek meg fényképeken.