Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Szentes az utazás kiállításokon

Szentes az utazás kiállításokon
Szentes az utazás kiállításokon

Naprakészen a vendégekért

Szentes és kistérsége is bemutatkozik a nagy múltú budapesti UTAZÁS 2010 kiállításon. A Hungexpo területén március 4.-7. között rendezik meg immáron 33. alkalommal a legjelentősebb hazai turisztikai seregszemlét, melyen városunk legalább egy évtizede képviselteti magát.
Szentes az elmúlt évekhez hasonlóan ismét Csongráddal közösen mutatkozik be kínálatával, a két település közti több évtizedre visszanyúló szoros együttműködés megerősítéseként. Azonban ezúttal a szomszédvárral való együttműködés mellett egy másik is helyet kap a turisztikai kiállításon, hiszen idén az önkormányzat a jövőre előremutatva a helyi szakmai civil szférával szoros együttműködésben mutatkozik be.
Ez a legautentikusabb módja a bemutatkozásnak, hiszen a vendégek a város építésében, népszerűsítésében részt vállalóktól kaphatnak közvetlen tájékoztatást, valamint a település idegenforgalomban érintett szolgáltatói is lehetőséget kapnak a közvetlen vagy közvetett megnyilatkozásra.

Az idei turisztikai év a Fesztiválok éve elnevezést kapta, ezt a mottót tartottuk szem előtt anyagainkban. Nem csak a város, hanem a kistérség népszerűsítése is cél, lehetőségeinkhez mérten színvonalas, attraktív megjelenéssel.
A csütörtökön kezdődő eseményen az első nap mindig a szakmai, ezt követik a közönségnapok. A programkínálat megtekintése közben naponta játékra is várjuk az érdeklődőket, akik a várossal kapcsolatos kvízkérdések helyes megválaszolása esetén értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.
A nagy seregszemle után más regionális kiállításokon is bemutatkozik a város. Debrecenben március 26-28-án, Veszprémben április 17-18-án találkozhatnak Szentessel az érdeklődők. Ezek a kisebb léptékű rendezvények látogatottságukból adódóan lehetővé teszik az emberközelibb, közvetlenebb városnépszerűsítést.