Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Miért ne fejlesztené Ön is a vállalkozását?

Segíthetünk Önnek pályázati pénzzel?
Segíthetünk Önnek pályázati pénzzel?

Már lehet pályázni kamatmentes kölcsönre! Szentes város önkormányzata kamatmentes visszatérítendő kölcsönre írt ki pályázatot a helyi vállalkozások részére. A pályázat célja, hogy egyszeri visszatérítendő kamatmentes pénzügyi támogatással segítséget nyújtson a Szentes Város közigazgatási területén működő vállalkozók, gazdasági társaságok vállalkozásfejlesztési tevékenységéhez.

Az Önkormányzat támogatást kíván biztosítani azon projektekre, amelyek célja, olyan szakszerű, intenzív fejlesztő tevékenység, amely a szervezet, a struktúra, a működés, a berendezés, a technológia, a „termék” (szolgáltatás), az elterjesztés, a felhasználás megújulását tűzi ki célul.
Továbbá a foglalkoztatási szint megőrzése érdekében, a gazdaság- és kereskedelem fejlesztéséhez, a bel- és külföldi piacra jutásához, üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez nyerhetnek visszatérítendő kamatmentes támogatást.

Miért ne fejlesztené Ön is a vállalkozását?
Segíthetünk Önnek pályázati pénzzel?
Bővebb infó : www.szentesinvest.hu

Vállalkozásfejlesztési pályázat --> Fájl mérete: Letöltések száma: 1039
A pályázat célja, hogy egyszeri visszatérítendő kamatmentes pénzügyi támogatással segítséget nyújtson a Szentes Város közigazgatási területén működő vállalkozók, gazdasági társaságok vállalkozásfejlesztési tevékenységéhez.
Verzió: 2012. 05. 08.