Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Majális

Majális plakát
Majális plakát

Szentes Város Önkormányzata, a Szentesi Művelődési Központ és az „Új Szemlélet” rendezvénysorozat alkotóinak szervezésében „Új szemlélet majális” címmel az alábbi programokra várja a közönséget.

Április 30-án a Luther Márton téren 18 órától Népzenei sokadalom. Közreműködik: Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportja, Pengető citerazenekar, a Kolo együttes, és a Dobbantó Néptánccsoport. Ezután lampionos séta az Ifjúsági parkhoz, ahol 20,30 órai kezdettel a Back II Black ad élő koncertet.

Május 1-jén 8 órától Sportmajális a Pusztai László Sporttelepen.
Az Ifjúsági parkban 10,45 órakor Rendezvényköszöntő Németh Kristóf színművésszel.
11 órakor Vastag Csaba, az X-faktor győztese lép a színpadra.

12 órai kezdette. „Új Szemlélet” előadások a hasznosabb felhasználásért, a Fisher Klíma és a Chevrolet Gyulai támogatásával. 13,30 órakor interaktív játék a gyerekekkel a színpadnál Varga Izabellával és Balogh Edinával. 14,30 órakor „Új Szemlélet” előadások a hasznosabb felhasználásért, a Fisher Klíma és a Chevrolet Gyulai támogatásával.
16 órakor Réthy Zsazsa és Nagy Szilárd a Kecskeméti Katona József Színház művészeinek műsora. 16,30 órakor Janicsák Veca műsora. 17,30 órakor Sinka Zsolt Erőemelő világbajnok rekordkísérlete.