Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lakossági tájékoztatás

Szentes Város Önkormányzata kiemelt feladatként törekszik arra, hogy a lakosságot közvetlenül ellátó háziorvosi rendelők az orvosi körzeteken belül, a lakossághoz közel legyenek.
Ennek érdekében került sor a Vásárhelyi úti rendelő kialakítására. Az új rendelő közelgő megnyitása kapcsán különböző információk és hírek láttak napvilágot.

Szentes Város Önkormányzata hivatalosan tájékoztatja a lakosságot, hogy 2010. július 26-tól Dr. Neu Klára és Dr. Papp Andrea felnőttorvosok körzetéhez tartozó betegek ellátása új helyen, a körzeteiken belül történik. A két felnőttorvosi körzet az Egészségházba (Szentes, Vásárhelyi út 30. sz.) alá költözött, a rendelési idő munkanapokon 8 és 12 óra között.

Változás következik be a I. gyermekorvosi körzetben is. Dr. Temesi Zsuzsanna szintén az Egészségházba költözik 2010. augusztus 2-től. Rendelési ideje változatlanul 7 óra 30 perctől 11 óráig tart.

Továbbra is a Szentes, Klauzál u. 6. sz. alatti rendelőben történik Martinkáné dr. Bazsánt Judit és Dr. Szabó Ildikó felnőttorvosok körzetéhez tartozó betegek ellátása. Így az Apponyi tér és környékén levők továbbra is a megszokott időben és helyen vehetik igénybe az orvosi segítséget.

Az egyéb körzetek rendelési helye és ideje változatlan marad.