Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Közös tavaszi nagytakarítás 2010. március 19-20-án!

Várom tavaszi nagytakarításra a város jövőjét jelentő gyerekeket, kamaszokat és fiatalokat, a Szentesért eddig is sokat tevő fiatalos idősebbeket, a szülőket és nagyszülőket. Hívom az iskolákat, sportköröket, a civil szervezeteket, intézményeket, vállalkozásokat, gazdasági társaságokat.

Az összegyűjtött zöldhulladékot, falevelet és avart bezsákolva, a gallyat kévébe kötegelve a Városellátó Intézmény járművei a rendszeres heti szemétszállítástól függetlenül elszállítják.
Amennyiben a közterületről összegyűjtött szemét (nem zöldhulladék) mennyisége több, mint ami a kukában elfér, kérjük, azt a Városellátó Intézmény 63/311-594-es telefonszámán jelezzék. Az összegyűjtött szemét március 19-től folyamatosan kerül elszállításra.

A csoportosan dolgozók számára szemeteszsákot, illetve a gyermekek számára, igény esetén, műanyag kesztyűt is biztosítunk.

Valamennyi technikai ügyben a Városellátó Intézmény munkatársa, Kiss Ferenc áll az Önök rendelkezésére (Szentes, Kossuth tér 6. (udvarban), munkanapokon 7- 14 óráig, telefon: 63/313-343, 06/30/639-4070).
Ez az akció nem lomtalanítás! A háztartásban feleslegessé vált holmikat más alkalommal gyűjtjük!
Varázsoljuk Szentest most olyanná, ahol továbbra is jól érezzük magunkat: tisztává, virágossá, vidámmá.

Szirbik Imre
polgármester