Infrastruktúrafejlesztés a Szentesi Élet Kft-nél

A projekt átfogó célja volt a térségben élők életminőségének a javítása, Szentes város egyes településrészeinek vonzóbbá tétele a helyi szükségletekhez igazodva. A projekt keretében beszerzésre került egy asztali számítógép, egy lézernyomtató, valamint egy laptop. Emellett 15 darab buszmegállóban lévő normál fényforrásokat LED fényforrásokra cseréltük, hozzájárulva a klímapolitikai célok teljesüléséhez. Továbbá, a térség híreit bemutató ingyenesen igénybevehető hirdetőszerkényt helyeztünk el közterületen.

A fejlesztés az Európai Unió ERFA alapjából került támogatásra. A támogatás összege:1,445 690 forint volt.

 

A projekt átfogó célja a térségben élők életminőségének a javítása, Szentes Város egyes településrészeinek vonzóbbá tétele a helyi szükségletekhez. Ezen gondolat mentén szervezetünk jelenlegi tevékenységéből fakadóan, valamint a média-informatika igen gyorsütemű fejlődése miatt a rendelkezésre álló informatikai eszközpark fejlesztése és bővítése volt a legfőbb célunk, amely hozzájárul a modern korral való lépéstartáshoz.

A 1. 445. 690 forint európai uniós támogatás segítségével beszerzésre került egy asztali számítógép, egy lézernyomtató, valamint egy laptop. Emellett 15 darab buszmegállóban lévő normál fényforrásokat LED fényforrásokra cseréltük, hozzájárulva a klímapolitikai célok teljesüléséhez. Továbbá, a térség híreit bemutató ingyenesen igénybevehető hirdetőszerkényt helyeztünk el közterületen.

A projektünk a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. A fejlesztés az Európai Unió ERFA alapja és a Magyar Állam által került támogatásra.

 

Projekt azonosító:  TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2022-00957

Projekt címe:   Infrastruktúrafejlesztés

A projekt befejezési dátuma: 2023.09.30.

A támogatás intenzitása: 100%

Elnyert vissza nem térítendő támogatás összege: 1.445.690 Ft.-