Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Árajánlat kérés informatikai eszközökre

Szentes Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (6600 Szentes, Kossuth tér 6., Tel: 63/510-300) árajánlatot kér intézményei részére beszerzendő informatikai eszközökre.

Árajánlat kérés informatikai eszközökre (részletes) --> Fájl mérete: Letöltések száma: 591

Az ajánlatokat forintban, bruttó értékben kell feltüntetni.

Jelen ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek.

Az eszközök árai tartalmazzák az összeszerelés, helyszíni beállítás költségeit.

A bruttó keretösszeg oszlopban szereplő szám az adott sorban lévő eszközökre összesen – és nem darabonként – fordítható összeget tartalmazza tájékoztató jelleggel, az ajánlatban szereplő ár ettől eltérhet, de az adott intézményre vonatkozó ajánlat végösszege nem haladhatja meg az intézményre megadott „intézmény összesen” sorban szereplő összeget. A műszaki paraméterek oszlopban megadott adatok minimumkövetelmények, ezektől a keretösszegen belül felfelé el lehet térni azonos típusú, de nagyobb teljesítményű vagy kapacitású eszközökkel.

Tájékoztatom, hogy az ajánlat elbírálásánál az ár/teljesítmény mellett a következő szempontokat vesszük figyelembe: garancia ideje, terjedelme, szükség esetén utólagos szolgáltatások (pl. szerviz) biztosítása, házhozszállítás, üzembe helyezés, szállítási határidő.

Amennyiben nem szentesi vállalkozó is tesz ajánlatot, akkor a szentesi vállalkozó ajánlatát egyéb paraméterek egyezősége esetén azonos értékűnek tekintjük akkor, ha az ár 5%-nál nem nagyobb eltérést mutat.

Kérem, hogy az árajánlatokat zárt borítékban juttassák el Szentes Város Polgármesteri Hivatal Művelődési Irodájára (6600 Szentes, Kossuth tér 6. emelet 214.) 2010. november 4. 10 óráig. A borítékra írják rá: Informatikai eszközbeszerzési pályázat, NEM FELBONTANDÓ!
Az ajánlatok bontására 2010. november 4-én 11 órakor kerül sor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében.

Kapcsolattartó: Kovács Attila 63/510-349.
E-mail:  ka@szentes.hu
Az árajánlattal kapcsolatosan felmerült kérdéseket az e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.