- Szentes város hivatalos honlapja - https://www.szentes.hu -

Tisztelettel köszöntöm az ezerarcú Szentes megújult honlapján

Szirbik Imre polgármester [1]

Szirbik Imre polgármester

Elektronikus oldalainkon naprakész információkat kívánunk biztosítani az itt élőknek s az irántunk érdeklődőknek a mindennapi életük jobbá, teljesebbé, eredményesebbé tétele érdekében.

Egyidejűleg szeretnénk megmutatni magunkat azoknak is, akik még nem ismerik ezt a sokoldalú, a maga nemében egyedülálló, csodálatos várost. Kívánom, ismerjék meg a kemény munkával elért eredményeinket, amelyekre méltán vagyunk büszkék, s az elvégzett munka becsületével tiszteljük mások alkotásait is.

E fiatalos, lendületes város sokoldalúságát jelzi, hogy elnyerte Európa 47 országának második legmagasabb elismerését, az „Európa Plakettet”, a diákújságírók szavazata alapján az „ Év Ifjúságbarát Önkormányzata” díjat, s 1996 óta viseli a Nemzet Sportvárosa címet.

Köszönöm, hogy figyelme ránk irányult, s remélem, az elkövetkezendő oldalakon olyan ismeretekre lel, amelyek hatására ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy a valóságban is megismerje Szentest és környékét.

Ahogy a város naponta változik, úgy változik annak elektronikus lenyomata is. Kérem, ossza meg velünk információit, véleményét annak érdekében, hogy megőrizzük lapjaink frissességét.

Legyen társunk a város valós és virtuális építésében egyaránt!

A mielőbbi személyes találkozás reményében üdvözli

Szirbik Imre
polgármester