Tervezett áramszünet

Építési szabályzat

IVS

HURO SPORTTOURISM

Szentes Város Sportturisztikai Projektje: HURO 1101/172/2.1.3


Közútkezelő ügyintéző pályázat

Szentes

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal a “Közszolgálati tisztviselőkről szóló” 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda közútkezelő ügyintéző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Csongrád megye, 6600 Szentes, Kossuth tér 6.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (Ill. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: 1/32. Település, terület- és vidékfejlesztési, település-üzemeltetési

Ellátandó feladatok:
Ellátja az Önkormányzat kezelésében lévő közúthálózat útkezelői tevékenységét, az útfenntartás, a forgalomtechnikai és a forgalom-szabályozás ügyeinek intézését, irányítását, felügyeletét; Ellátja a közutak felbontására, igénybevételére irányuló feladatok, kérelmek kivizsgálását, elbírálását és az útkezelői állásfoglalások meghozatalát; Közutakat érintő közművek terület-felhasználási engedélyezése; Kapcsolattartás a szakterületét érintő pályázatok írójával, részt vesz a tervek véleményezésében, a beruházások lebonyolításában, az átadás-átvételi eljárásokban.

Közútkezelő ügyintéző pályázat

Verzió:
Fájl mérete:424.47 KB Letöltések száma: 127