- Szentes város hivatalos honlapja - https://www.szentes.hu -

Szentesre is ellátogat az alapvető jogok biztosa

[1]
ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK HIVATALA

TISZTELT ÁLLAMPOLGÁROK!

Június 5-én és 6-án munkatársaimmal ellátogatok Önökhöz megyeszékhelyükre, Szegedre. Ennek során lehetőség nyílik arra is, hogy a lakóhelyükön, illetve annak közelében találkozhassunk azokkal a megyei lakosokkal, akik úgy ítélik meg, hogy valamely hatóság, illetve közszolgáltatást végző szerv megsértette alapvető jogaikat és a panaszuk kivizsgálása során szükséges a személyes maghallgatásuk is.
 

Előkészítésként kérem, hogy a panaszaikat levélben juttassák el a hivatalomhoz. Ennek megkönnyítésére gyűjtőládákat helyezünk el az alábbi helyszíneken:

A ládákba 2018. április 25-től 2018. május 14-ig dobhatják be leveleiket, lehetőleg csatolva a panasszal kapcsolatos iratok fénymásolatait.

A panaszt 2018. május 16-i beérkezési határidőig postán is elküldhetik az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalához (1051 Budapest, Nádor u. 22.).

A levelek áttekintése után munkatársaim értesítik azokat, akiknek ügyében személyes meghallgatásra is szükség lesz. A szegedi helyszínről és a meghallgatás időpontjáról írásbeli értesítést küldünk.

Kérem, vegyék figyelembe, hogy az alapvető jogok biztosa a hatályos törvényi szabályozás értelmében nem tud a segítségükre lenni akkor, ha

Az alapvető jogok biztosának tevékenységéről, hatásköréről a www.ajbh.hu [2] oldalon találnak további információkat.

Üdvözlettel : Dr. Székely László az alapvető jogok biztosa