Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Megnyílnak a MISB támogatási keretei

Megnyílnak Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testületének Művelődési, Ifjúsági és Sportbizottságának (továbbiakban MISB) támogatási keretei: iskolai tanulmányi versenyek támogatása, a nemzetközi kapcsolatok, a kulturális rendezvények, valamint az ifjúsági és civil keretek.
A keretek 2016. évtől Kulturális és tanulmányi verseny keret néven összevonásra kerültek.

Pályázók köre: civil szervezetek, iskolák és alapítványaik.
Benyújtás módja:
– postai úton: a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal (Szentes, Kossuth tér 6.), vagy
– személyesen a 218. számú irodában Vidovicsné Molnár Zsuzsannánál.

A MISB Szentes Város Önkormányzata 2018.évi költségvetésének elfogadását követően, tud dönteni az addig beérkezett támogatási kérelmekről. A MISB üléseit a Képviselő-testületi ülések hetében, keddi napon tartja.
Célszerű a pályázatot a rendezvény időpontja előtt legalább 1 hónappal – lehetőség szerint a hónap első két hetében – benyújtani a fentebb megjelölt módon.

A Bizottság kérése, hogy azok a tervezett rendezvények, melyekre támogatást igényelnek a pályázók, ne ütközzön a rendezvénynaptárban már bejegyzett rendezvényekkel. Természetesen kivételt képeznek az összefogásként megvalósuló, városi rendezvényhez kapcsolódó rendezvények.

A rendezvények időpontjai napi és havi bontásban elérhetők a város honlapján a www.szentes.hu – Város – Programnaptár és Programok menüpontok alatt.
Személyesen vagy telefonon Vidovicsné Molnár Zsuzsanna közművelődési, civil és esélyegyenlőségi referensnél a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal 218. számú irodájában vagy a 510-345 telefonszámon lehet érdeklődni.

A támogatás pozitív elbírálásának feltétele, hogy az előző évi támogatási összeggel a támogatott a támogatási szerződésben foglalt határidőn belül elszámolt. Amennyiben felszólítás ellenében sem történik meg az elszámolás, azok a pályázók a következő évben nem részesülhetnek önkormányzati támogatásban.

MISB pályázati adatlap - PDF --> Fájl mérete: Letöltések száma: 305
MISB pályázati adatlap - DOC --> Fájl mérete: Letöltések száma: 301

Verzió: 2018. 03. 26.