HURO SPORTTOURISM

Szentes Város Sportturisztikai Projektje: HURO 1101/172/2.1.3

Kategória

 RSS hírek a Szentes.hu-ról

Klauzál óvoda DAOP

Építési szabályzat

IVS

Renergy

Ipari Park fejlesztése

DAOP-1.1.1/A_2-09-2010-0001

Norvég projekt

HURO – HELP projekt

HURO 1001/030/2.4.2.

HURO/1001/226/2.1.2

A projekt kódja: HURO/1001/226/2.1.2

“Éjjeli menedék” bővítése

TIOP-3.4.2-11/1-2012-0111

I. Interaktív Gyermek Expó és Maszkabál

I. Interaktív Gyermek Expó és Maszkabál

Családi jelmezes verseny fődíja egy Szigligeti nyaralás

Február 15-én szerdán délelőtt 9:30-kor a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban sajtótájékoztató keretében ismertették az I. Interaktív Gyermek Expó és Maszkabál programjait, melyet Szentesen 2017. február 25-én rendeznek meg.

Szirbik Imre polgármester elmondta, hogy az idei évben megújul a télbúcsúztató, amely új irány vesz, hogy a változó gyermekigényeknek megfeleljen. Gyermek expóval egybekötött rendezvény hagyományos elemein kívül 20 stand várja a fiatalokat, ahol nem csak a cégek és kiállítók mutatkoznak be, hanem játékokkal, versenyekkel készülnek.

Immáron második alkalommal támogatja a szegedi Toyota Kovács a programot, amely az év első nagyrendezvénye.

A kiállítók közül a Tallián Optika számolt be a tájékoztatón hogy mivel is készülnek a gyermek expóra.

Először is egy élő szobor fogja fogadni bejáratnál az érkezőket, amely akkor mozdul majd meg, ha valami kis ajándékot kap. Ez pedig lehet régi szemüveg, melyet a cég felújít és rászoruló embereknek juttat el, vagy pl. mesekönyvek és régi megunt társasjátékok, amelyeket kárpátaljai gyerekeknek gyűjt.

Szóval érdemes készülni, mert a szobor várja, hogy egy-egy újabb pózban helyezkedjen el.

Márton Mária az Üdülőközpont vezetője elmondta, hogy vizes játékokkal készülnek, amely nem azt jelenti, hogy vizesek lesznek a gyerekek, de akár családi belépőt is kihalászhatnak maguknak (ezzel el is árultuk, hogy milyen vizes próbára készüljön mindenki)!

Varróné Szabó Ildikó beszámolt, hogy a Szentesi Művelődési Központ fogja a teljes technikai hátterét adni a rendezvénynek, valamint az Ifjúsági Házban lehet jelentkezni a családi jelmezes kategóriába, melynek a fődíja egy szigligeti nyaralás lesz! Szóval érdemes megpróbálni, hogy egy kis mókával megnyerjük a nyári üdülésünket!