Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tegyen javaslatot!

Szentes
Szentes

Ki legyen Szentes Város Díszpolgára, és ki kapjon „A Városért Emlékérmet” 2015. évben

Az előző évek gyakorlatához hasonlóan, a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal kéri a város lakosságát, gazdasági és társadalmi szervezeteit, tegyenek javaslatot azon személyekre, kollektívákra, akiket, amelyeket méltónak tartanak arra, hogy részükre a „Szentes Város Díszpolgára” cím, illetve „A Városért Emlékérem” 2016 évben odaítélésre kerüljön.

„Szentes Város Díszpolgára” cím adományozható annak a magyar vagy külföldi állampolgárnak, aki valamely kiemelkedően jelentős munkájával vagy egész életművével mind a városon belül, mind pedig országosan vagy nemzetközi viszonylatban olyan általános elismerést szerzett, amely hozzájárult a város jó hírnevének öregbítéséhez, továbbá példamutató emberi magatartása miatt egyébként köztiszteletben áll.

„A Városért Emlékérem” adományozható azoknak a személyeknek, személyek csoportjának, társadalmi, gazdasági szervezeteknek, vagy intézményeknek, akik vagy amelyek a város fejlesztésében, a társadalmi, szociális, egészségügyi, oktatási-nevelési, kulturális-művészeti, sport és gazdasági élet bármely területén, ágazatában kiemelkedő munkát végeztek, és ennek révén a város értékeit növelő, maradandó eredményeket értek el.

A részletes indokolással ellátott, a kitüntetésre javasoltak életútját és szakmai munkásságát bemutató indítványokat augusztus 24-ig kérjük eljuttatni a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzői Irodájának, Szentes, Kossuth tér 6. szám alá.

Javaslat --> Fájl mérete: Letöltések száma: 1183
Szentes Város Önkormányzata által alapított elismerésre